Καρδιολόγοι Αθήνα


Ο ιατρός λαμβάνοντας υπόψη τις καταγραφές του ηλεκτροκαρδιογραφήματος αλλά και την εμφάνιση συμπτωμάτων ή όχι από τον ασθενή είναι σε θέση να προβλέψει τη πιθανότητα ύπαρξης ή μη στεφανιαίας νόσου ( στενώσεων στα στεφανιαία αγγεία). Αποτελεί τη πιο απλή κι αναίμακτη διαγνωστική μέθοδο για την ανίχνευση ισχαιμίας του μυοκαρδίου. Η δοκιμασία κόπωσης είναι ένα τεστ στο οποίο σας υποβάλλει ο καρδιολόγος σας προκειμένου να διερευνήσει τη πιθανότητα στεφανιαίας νόσου. Παρέχει πληροφορίες τόσο για την ανατομία της καρδιάς όσο και για τη λειτουργικότητα της.

Καρδιολόγοι Θεσσαλονίκη

Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στο ΓΝΑ Ιπποκράτειο. Έχει πραγματοποιήσει Fellowship στην Ηλεκτροφυσιολογία - Αρρυθμιολογία στο Τορίνο της Ιταλίας και είναι εξειδικευμένος στην επεμβατική αντιμετώπιση αρρυθμιών, όπως κατάλυση κολπικής μαρμαρυγής και λοιπών. Επιπλέον, διαθέτει Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ηχωκαρδιογραφίας από την Ευρωπαϊκή στην Καρδιολογική Εταιρεία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και κατάρτιση ενώ εξειδικεύεται στην Ηλεκτροφυσιολογία, στην Υπερηχοκαρδιολογία και στην αρτηριακή πίεση. Ο Κοντός Βασίλειος MD, MSc είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στο Ψυχικό.

Τι Μας Δείχνει Ένα Triplex Καρδιάς;

Πολλές φορές χρησιμοποιείται και ο απλοποιημένος όρος “αρρυθμιολόγος”. Καρδιολόγοι, καρδιολογικά ιατρεία, κέντρα καρδιολογίας σε Θεσσαλονίκη είναι στη διαθεσή σου. Στην κατηγορία Καρδιολόγοι βρίσκεις τον καρδιολόγο, τους καρδιολόγους ή καρδιολογικό ιατρείο σε Θεσσαλονίκη για υπέρταση, υπόταση, καρδιογράφημα, verify up (τσεκ απ), holter πίεσης, triplex, τεστ κοπώσεως, by move και κάθε είδους καρδιολογικά προβλήματα ή πίεση. Ο τομέας περιλαμβάνει τη διάγνωση και τη θεραπεία των συγγενών ανωμαλιών της καρδιάς, της στεφανιαίας νόσου, της καρδιακής ανεπάρκειας, της βαλβιδικής καρδιακής νόσου και της ηλεκτροφυσιολογίας της καρδιάς. Ο Βολουδάκης Κωνσταντίνος είναι Ειδικός Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη.

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Η εταιρεία μας λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Η εξειδίκευση και εμπειρία μας και οι διεθνείς ιατρικές διαδικασίες διαχείρισης καρδιολογικών περιστατικών, που ακολουθούμε, μας δίνει τη δυνατότητα της άμεσης διαχείρισης και αξιολόγησης των συμπτωμάτων, αλλά και γρήγορης διάγνωσης μέσα από μια σειρά ειδικών εξετάσεων.

Οι σύγχρονες μέθοδοι αντιμετώπισης καταφέρνουν να φέρουν αποτελεσματικές λύσεις, αρκεί να απευθυνθεί κάποιος εγκαίρως στο γιατρό. Συνοψίζοντας, το Triplex Καρδιάς αποτελεί μια εύχρηστη, ασφαλή και ανώδυνη μέθοδο, που επιτρέπει με ακρίβεια τη διάγνωση πολλών καρδιακών παθήσεων, τον καθορισμό της βαρύτητας αυτών και τη διαχρονική παρακολούθηση των ασθενών με καρδιακή νόσο. Η εξέταση είναι ανώδυνη, το μόνο που αισθάνεται ο ασθενής είναι μια ελαφρά πίεση στα σημεία που τοποθετείται η συσκευή.

Επιπλέον, στο αιμοδυναμικό εργστήριο της κλινικής IASIS - Γαβριλάκη πραγματοποιεί επεμβάσεις, στεφανιοφραγίες και αγγειοπλαστικές (μπαλονάκια) με stent. Ο στρατιωτικός ιατρός, συμμετέχει σε πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και ως ομιλητής, διατηρώντας την άρτια κατάρτισή του στον τομέα εξειδίκευσής του και αριθμεί αρκετές δημοσιεύσεις σε διεθνώς αναγνωρισμένα περιοδικά. Τέλος, αποτελεί μέλος πολλών ιατρικών συλλόγων και επιστημονικών εταιρειών.

Ζήτα Περισσότερες Πληροφορίες

Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, εισέρχεστε στον χώρο της εξέτασης, χωρίς να απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία ή νηστεία από μέρους σας. Προγραμματισμένη τακτική επανεκτίμηση γνωστής βαλβιδικής στενώσεως σε ασυμπτωματικούς ασθενείς με σοβαρού βαθμού ανεπάρκεια, για προσδιορισμό του μεγέθους και της λειτουργικότητος της κοιλίας. Προγραμματισμένη τακτική επανεκτίμηση γνωστής βαλβιδικής στενώσεως σε ασυμπτωματικούς ασθενείς με σοβαρού βαθμού στένωση, για προσδιορισμό του μεγέθους και της λειτουργικότητος της κοιλίας.

Εργάσθηκα στο Λονδίνο, Μεγάλης Βρετανίας ως Επιμελήτρια Β’ και συγκεκριμένα στο st Thomas και Northwick Park Hospital από 2013 εως 2016. Εκπαιδεύτηκα στο αιμοδυναμικό εργαστήριο στις διαγνωστικές στεφανιογραφίες και στο απεικονιστικό τμήμα του παγκοσμίου φήμης Professor Roxy Senior στο Διοισοφάγειο υπέρηχο, contrast echo και stress echo ολοκληρώνοντας ένα ικανοποιητικό αριθμό μελετών. Κατέχω πιστοποίηση στο Διαθωρακικό Υπέρηχο Καρδιάς των Ενηλίκων από την Βρετανική Εταιρεία Υπερηχοκαρδιογραφίας μετά από γραπτές εξετάσεις και κατάθεση logbook 250 μελετών. Επίσης, είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με γνωστικό αντικείμενο «Άσκηση και Υγεία» από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με βαθμό άριστα . Είμαι εξωτερικός συνεργάτης ΙΑΣΩ GENERAL και εργάζομαι στον Όμιλο Βιοιατρικής στο τομέα του προληπτικού ελέγχου (ΗΚΓ, Δοκιμασία κοπώσεως, Holter ρυθμού και πιέσεως, Triplex καρδιάς) από το 2017.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, η ομάδα μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους τομείς της ενημέρωσης, της πρόληψης και της αντιμετώπισης των καρδιολογικών νοσημάτων. Στη σύγχρονη κοινωνία η προληπτική αντιμετώπιση των νοσημάτων καρδιάς επιφέρει βελτίωση τόσο στην επιβίωση όσο και στην ποιότητα ζωής των ασθενών. Στην συγκεκριμένη κατηγορία παρατίθενται χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των νοσημάτων αυτών. Συγγενείς ανωμαλίες της καρδιάς είναι οι ατέλειες στη δομή της καρδιάς που είναι παρούσες κατά τη γέννηση.

Αυτή η αλλαγή ονομάζεται αλλαγή Doppler – ονομασία που έχει καθιερωθεί προς τιμήν του Αυστριακού γιατρού και μαθηματικού που έζησε τη δεκαετία του 1800. Έμπειρος ιατρός ακτινολόγος πραγματοποιεί τον υπέρηχο ή το τρίπλεξ κατ’ οίκον και σας παραδίδει αμέσως εκτυπωμένα τα αποτελέσματα μαζί με ιατρική γνωμάτευση. Στο τμήμα Ενδοσκοπήσεων Πεπτικού διενεργούνται όλες οι διαγνωστικές, καθώς και ορισμένες επεμβατικές τεχνικές.

Δεν περιλαμβάνει triplex καρδιάς το οποίο σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητο. Είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις. Λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα,συνταγογράφηση.

Comments

Popular posts from this blog

The Dirty Truth on %token%

Effective Methods To Put Money Into Bitcoin